Codrin Ștefănescu: Ce trebuie să facă Traian Băsescu cât mai curând

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, este de părere că Traian Băsescu trebuie să se grăbească să-l numească cât mai curând pe Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor. 

Secretarul general adjunct al PSD subliniază că protocol USL arată că Ministerul Transporturilor revine "colegilor liberali". El precizează că propunerea PNL devine propunerea Uniunii. Codrin Ștefănescu atrage atenția și asupra experienței lui Ovidiu Silaghi în acest minister. Secretarul social-democrat amintește, într-un comunicat de presă, "câteva realizări din timpului mandatului trecut al lui Ovidiu Silaghi, în care s-au finalizat mai multe proiecte: Autostrada București – Ploiești, Autostrada Soarelui, pregătirea terenului pentru deblocarea POS Transporturi etc.".

Silaghi, nicio problemă cu Justiția. Băsescu ce face?

Codrin Ștefănescu precizează "Ovidiu Silaghi nu are nicio problemă cu Justiția". Concluzia la care ajunge liderul PSD este că Ministerul Transporturilor are multe proiecte în derulare și Traian Băsescu "ca fost ocupant al acestui portofoliu, ar trebuie să înțeleagă că numirea în funcția de ministru al Transporturilor trebuie să se realizeze cât mai curând, astfel încât toate aceste programe, unele dintre ele prioritare pentru acest an, să nu treacă prin sincope de management".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel