Codrin Ștefănescu: Adică Brădișteanu a fost sunat de călăul lui?

codrin ştefănescu dc
codrin ştefănescu dc

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, consideră că gestul lui Traian Băsescu de a-l ruga pe cardiologul Șerban Brădișteanu să-l asiste pe Florin Cioabă este scandalos. DNA l-a trimis în judecată pe chirurg în decembrie anul trecut pentru favorizarea fostului premier Adrian Năstase, pe care l-a îngrijit după tentativa acestuia de suicid.

Șerban Brădișteanu a declarat, joi, din fața spitalului din Antalya, că președintele Traian Băsescu l-a rugat personal să meargă în Turcia pentru a-i oferi ajutor medical așa-numitului Rege al rromilor, Florin Cioabă, care a suferit zilele trecute un preinfarct.

”Adică dr. Brădișteanu, anchetat de DNA pentru că l-ar fi favorizat pe 'infractorul' Năstase e sunat acum chiar de către călăul lui și rugat să-l ajute pe așa-numitul rege al rromilor? Kafka este depășit. Marii scriitori de literatură fantastică n-au trăit în România. Trăiesc cu speranța că dr. Brădișteanu a fost ironic. Este vorba despre omul pe care DNA în anchetează. Dl. Brădișteanu este unul dintre cei mai mari chirurgi, dorit de orice clinică din străinătate. Este scandalos gestul lui Traian Băsescu”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru DC News.

În decembrie 2012, DNA l-a trimis în judecată pe chirurgul Brădișteanu pentru că ar fi împiedicat punerea în aplicare a pedepsei cu închisoarea la care fusese condamnat Adrian Năstase. ”În condiţiile în care Adrian Năstase şi-a provocat leziuni prin împuşcare, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca Bucureşti şi, cu această ocazie, inculpatul Brădişteanu Şerban Alexandru, prin atitudinea sa, a încercat zădărnicirea punerii în executare a mandatului de executare a pedepsei privindu-l pe Năstase Adrian”, se arată în referatul procurorilor.

Curtea de Apel București a decis însă că cele șapte zile de spitalizare petrecute de Adrian Năstase la Spitalul Floreasca se scad din pedeapsă. Ceea ce înseamnă că, în timpul în care dr. Brădișteanu îl îngrijea pe fostul premier, acesta din urmă se afla deja în detenție, iar favorizarea infractorului era imposibilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel