Codin Maticiuc, scrisoare către Liviu Dragnea: Țara arde și eu vă propun un căc*t. Nu cred că sunteți răul absolut

Codin Maticiuc
Codin Maticiuc

Codin Maticiuc i-a transmis o scrisoare lui Liviu Dragnea.

Vedeta a făcut referire la cazul tinerei bolnave de scleroză multiplă care a rămas fără pensie pentru că a scris poezii. Codin Maticiuc s-a îndreptat către Liviu Dragnea în speranța că va face ordine într-un sistem care pare mai mult decât defect. 

"Legea spune ca nu ai dreptul sa înregistrezi venituri daca încasezi fabuloasa pensie asa ca fetei respective i-a fost anulată pe următorii trei ani. Ma gandesc ca ati putea propune modificarea acestei legi idioate. Ma gandesc ca ati putea schimba ceva atat de nedrept si stupid. Stiu ca nu e mare lucru", a scris Codin Maticiuc în scrisoarea către Liviu Dragnea pe care o puteți citi, în integralitate, în rândurile de mai jos.

"Domnule Dragnea,

Va scriu aceste rânduri aici caci nu stiu unde sa vi le adresez in alta parte.

Am citit vineri pe Facebookul unei tipe pe care o urmăresc (Corina Bacanu) despre urmatorul caz: o fata care este bolnava de scleroza multipla primește de la statul roman pensie de handicap. Enorma suma de 39 de lei lunar. Buuuun. Ma rog, "bun", asa e la noi. Aceasta fata a scris si o carte (stiu, o tâmpită, in fine).

De la vânzarea acestei carti ea a avut un profit curat de 260 de lei dupa ce i-a declarat si au fost impozitati (stiu, stiu, alta greșeala). Legea spune ca nu ai dreptul sa înregistrezi venituri daca încasezi fabuloasa pensie asa ca fetei respective i-a fost anulată pe următorii trei ani.

Ma gandesc ca ati putea propune modificarea acestei legi idioate. Ma gandesc ca ati putea schimba ceva atat de nedrept si stupid. Stiu ca nu e mare lucru. Țara arde si eu va propun un cacat. Dar sa va spun de ce m-am gândit la Dvs:

Nu cred in raul absolut. Nu cred pentru ca eu sunt. Cel putin asa sunt prezentat in presa si peste tot. Nu cred ca sunteti nici Dvs, raul politic absolut. Comentatorii acestei postari asa va făceau sa păreți, va spun drept. Si pe Dvs si pe colegii Dvs de partid. Si cu cat este cineva prezentat mai negativ cu atat am eu o speranta perversa ca oamenii se înșală. Ma gandesc ca nici nu știți de aceasta lege mega-smart si mai ales ca nu este propusă de PSD. Gresesc? Vreau sa cred ca nu. Dar stiu sigur ca puteti face ceva imediat. Dvs si nu eu.

[citeste si]


P. S. Sper ca aceasta postare sa fie shareuita. Sper ca aceasta postare sa fie preluată de ziare asa cum preiau tot felul de mizerii pe care le postez eu. Sper ca astfel sa ajungă la urechile Dvs si sa faceti un lucru mic care contează pentru câțiva oameni mai putini norocoși ca Dvs si ca mine. Multumesc", a transmis Codin Maticiuc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel