Cod Penal. Barna (USR): Liber la marea paradeală

Dan Barna
Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, consideră că această zi este una neagră pentru România, pentru că ”Liviu Dragnea tocmai a fost dezincriminat”. 

”Încă o zi neagră pentru România. Foarte simplu: PSD a dezincriminat abuzul în serviciu, Liviu Dragnea a fost condamnat pe abuz în serviciu, Liviu Dragnea tocmai a fost dezincriminat. Practic, în România de astăzi nu mai este democraţie, România de astăzi este un stat autoritar sub conducerea lui Liviu Dragnea. În mod concret, Liviu Dragnea a fost condamnat de către o instanţă, după 10 zile partidul său a modificat exact articolul din Codul penal referitor la abuzul în serviciu astfel încât Liviu Dragnea nu mai are nicio problemă penală în acest moment. Practic, şi mai explicit Liviu Dragnea a furat banii copiilor pentru partid, iar partidul său, PSD, a spus foarte clar că acest lucru nu este ilegitim, nu este o infracţiune, ci este un lucru normal şi firesc să folosească banii copiilor sărmani pentru partid, dezincriminându-l”, a afirmat Dan Barna, după şedinţa Comisiei speciale pentru legile justiţiei în care au fost adoptate modificările la Codul penal.

”Liber la paradeală”

"Acesta este rezumatul zilei de astăzi: s-a dat liber la marea prăduială din banii publici ai românilor. Deci, România intră în filmul 'Marea prăduială'. Neglijenţa în serviciu a fost pur şi simplu abrogată. (...) Practic, în momentul de faţă, de la nivel de vârf până jos e liber la prăduială şi la furt de bani publici, nu mai există nicio pârghie, barieră de politică penală", a susţinut Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel