Cod Penal. Barna (USR): Liber la marea paradeală

Irina Constantin / 02 iul 2018 / 19:03 Salveaza PDF Comentarii
Dan Barna
Descriere foto: Dan Barna

Preşedintele USR, Dan Barna, consideră că această zi este una neagră pentru România, pentru că ”Liviu Dragnea tocmai a fost dezincriminat”. 

”Încă o zi neagră pentru România. Foarte simplu: PSD a dezincriminat abuzul în serviciu, Liviu Dragnea a fost condamnat pe abuz în serviciu, Liviu Dragnea tocmai a fost dezincriminat. Practic, în România de astăzi nu mai este democraţie, România de astăzi este un stat autoritar sub conducerea lui Liviu Dragnea. În mod concret, Liviu Dragnea a fost condamnat de către o instanţă, după 10 zile partidul său a modificat exact articolul din Codul penal referitor la abuzul în serviciu astfel încât Liviu Dragnea nu mai are nicio problemă penală în acest moment. Practic, şi mai explicit Liviu Dragnea a furat banii copiilor pentru partid, iar partidul său, PSD, a spus foarte clar că acest lucru nu este ilegitim, nu este o infracţiune, ci este un lucru normal şi firesc să folosească banii copiilor sărmani pentru partid, dezincriminându-l”, a afirmat Dan Barna, după şedinţa Comisiei speciale pentru legile justiţiei în care au fost adoptate modificările la Codul penal.

”Liber la paradeală”

"Acesta este rezumatul zilei de astăzi: s-a dat liber la marea prăduială din banii publici ai românilor. Deci, România intră în filmul 'Marea prăduială'. Neglijenţa în serviciu a fost pur şi simplu abrogată. (...) Practic, în momentul de faţă, de la nivel de vârf până jos e liber la prăduială şi la furt de bani publici, nu mai există nicio pârghie, barieră de politică penală", a susţinut Barna.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25