Coca Cola, programe pentru elevi și protecția mediului

În anul 2015, Fundația Coca-Cola a donat 84,5 milioane de dolari către aproape 300 de organizații dedicate dezvoltării comunităților. De aceste granturi beneficiază în mod direct peste 70 de țări și teritorii. Aproximativ 95% din fonduri sunt direcționate către prioritățile de sustenabilitate ale Companiei Coca-Cola, concentrate pe trei direcții cheie: autonomizarea femeilor, protecția resurselor de apă, bunăstarea comunităților.

În 2015, Fundația a donat aproximativ 5,5 milioane de dolari pentru sprijinirea inițiativelor care încurajează autonomizarea femeilor, 26,5 milioane de dolari pentru susținerea inițiativelor dedicate protecției mediului și a resurselor de apă, respectiv 48 milioane de dolari pentru sprijinirea programelor pentru consolidarea comunităților care includ inițiative de dezvoltare în domeniul educației, tineretului și HIV/SIDA. Totodată, Fundația a donat 4,3 milioane de dolari pentru alte programe importante dedicate îmbunătățirii vieții comunităților, dezvoltării artelor și culturii, dar și asistenței umanitare.

Pentru a consulta lista completă a tuturor beneficiarilor granturilor din 2015 click aici.

Totodată, mai multe despre programul de donații al companiei Coca-Cola găsiți aici.

Fundația Coca-Cola este activă prin granturile oferite și în România. În prezent, sunt în derulare două proiecte majore: unul în domeniul educației - proiectul „Suntem generația în mișcare!", respectiv în domeniul protecției mediului și al resurselor de apă - proiectul „Împreună pentru Dunăre".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel