Coca-Cola Lime, o băutură răcoritoare nouă, în premieră în România

Coca-Cola România lansează, în premieră, Coca-Cola Lime, o băutură răcoritoare autentică cu aromă revigorantă de lămâie verde care, în acest moment, este disponibilă doar în România.


Produsul intră pe piață cu o atitudine îndrăzneață și se adresează - sub sloganul In a world full of lemons, #BeMoreLime - tuturor persoanelor care ies din tipare, se exprimă neconvențional, își construiesc propria individualitate și își asumă acest statut. 

Alegerea noii arome a venit din dorința de a adăuga gustului clasic de Coca-Cola o nouă aromă, diferită. Iar lime-ul este opțiunea potrivită – fiind acel ingredient modern, un adevărat trend în băuturi, care se completează perfect cu o atitudine autentică și nonconformistă.

Această variantă de Coca-Cola Lime a fost dezvoltată pentru România, la solicitarea echipei locale pentru a răspunde preferințelor consumatorilor români și trendurilor curente de consum.

Începând cu luna octombrie, odată cu lansarea noului produs la nivel național, Coca-Cola Lime își propune să inspire consumatorii să fie more lime printr-o campanie îndrăzneață care promovează autenticitatea. Aceasta va aduce în prim plan povești locale adevărate care ilustrează viața unor persoane originale, ieșite din convențional, care și-au asumat să trăiască altfel. Noi experiențe digitale, concursuri cu premii surpriză și execuții dedicate instore vor completa această campanie.

Coca-Cola Lime este îmbuteliată local, în fabrica din Ploiești și este disponibilă într-o gamă largă de ambalaje - sticla NRGB de 250 ml, sticla RGB și doza de 330 ml, sticlele PET de 500 ml, 1,25 l și 2 l). Noua băutură răcoritoare va fi distribuită la nivel național, atât în magazinele din comerțul tradițional și modern, cât și în unitățile horeca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel