Coca-Cola HBC România: „2017 a fost un an foarte bun"

Andi Miron / 05 ian 2018 / 11:02 Salveaza PDF Comentarii

Jaak Mikkel, șeful Coca-Cola HBC România, trage linie după anul 2017. Acesta spune că anul trecut „a fost foarte bun , dar și încărcat".

În 2017, Coca-Cola HBC România a înregistrat creştere timp de zece trimestre la rând. Compania care deţine pe plan local trei fabrici, la Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei. Compania a investit anul trecut 7 milioane de euro în unitatea din Timişoara, instalând o linie de îmbuteliere dedicată dozelor.

Jaak Mikkel, directorul general al Coca-Cola HBC România, cel mai mare îmbuteliator de băuturi răcoritoare, spune că investitorii sunt interesaţi de un cadru fiscal şi juridic stabil, previzibil şi transparent atunci când aleg următoarea locaţie pentru investiţia lor.

Pe lângă aspectele pozitive bifate de Coca-Cola în România, Jaak Mikkel, director general al companiei din 2014, a subliniat și problemele cu care se confruntă gigantul în țară: „Fără îndoială, există încă un anu­mit nivel de atractivitate a sis­te­mului fiscal româ­nesc, însă lipsa predictibilităţii, a sta­bilităţii, a coerenţei şi a stra­tegiei pe ter­men lung reprezintă aspecte impor­tante pe care un investitor le ia în considerare, precum şi calitatea şi disponibilitatea forţei de muncă, şi bineînţeles de infrastructură", a declarat Jaak Mikkel pentru ZF

 

[citeste si]

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27