Coaliția USL dă semne de gripare la Călărași. Liderul PSD, Oana Mizil, nemulțumită de colaborarea cu PNL

Oana mizil_GS (124)
Oana mizil_GS (124)

Liderul PSD Călăraşi, Oana Mizil, a  transmis conducerii USL o solicitare scrisă în care cere reglementarea situaţiei de la nivelul colaborării USL în Călăraşi, după ce în două luni de zile liberalii ar fi agresat o serie de primari PSD.

"Îmi sunt hărţuiţi primarii în continuu de câteva luni de zile, de consilierii PNL. De exemplu, Roseţi, trei consilieri PSD au fost smulşi si au trecut la PNL, deşi în protocol scria ferm că nu aveau voie. S-a făcut referendum împotriva primarului de la Cuza Vodă, declanşat de către un consilier PNL. O altă primăriţă este atacată de către contabilul primăriei care e pus cu acordul PNL. Acum câteva zile primarul meu de la Fundulea a fost atacat de consilierul PNL, este o plângere penală sau ceva în sensul acesta. Omul m-a sunat disperat, consilierul PNL a făcut plângere împotriva lui", a relatat Mizil, pentru NewsIn.

De asemenea, liderul PSD Călăraşi a menţionat că nu crede că aceste atacuri ar avea legătură cu eventuala sa candidatură la şefia CJ Călăraşi, deţinută în prezent de liderul filialei PNL, Răducu Filipescu, deoarece s-ar fi răzgândit. "De două luni tac şi accept şi tac şi accept, de când au început lucrurile. Nu cred că are legătură cu candidatura mea, că eu am zis că nu candidez acuma, dacă aşa s-a hotărât de la centru nu o să candidez. Eu i-am spus lui Filipescu, dacă el va fi desemnat de la Bucureşti eu nu-i fac nicio problemă, dimpotrivă, eu vreau ca USL să câştige judeţul Călăraşi. Eu cred că el vrea să-mi ia şi primăriile astea bune ale mele şi să-şi pună oamenii lui, toţi cei care au făcut aceste plângeri ba penale, ba procedurale sunt cei pe care el vrea să-i crească ca şi candidaţi de primari", a mai spus Oana Mizil.

Referitor la situația din județ, președintele  PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a declarat joi, pentru NewsIn, că acuzaţiile liderului PSD din judeţ, Oana Mizil, sunt doar "invenţii" menite să acopere problemele acesteia din propriul partid, adăugând că "n-o mai vrea nimeni, nici în judeţ, nici la centru".

"Nu există niciun atac la nivelul judeţului din partea liberalilor la adresa PSD, acestea sunt invenţii ale Oanei Mizil menite să acopere problemele ei din partid. Relaţia ei cu proprii colegi e încordată şi atunci caută ieşiri de altă natură. Problema ei este că n-o mai vrea nimeni, nici aici, nici la centru", a comentat Filipescu acuzaţiile aduse de social-democrată.

El a explicat că situaţia Oanei Mizil îl interesează doar în măsura în care este preocupat ca USL să funcţioneze în Călăraşi. "PSD să-şi găsească un lider la Călăraşi. Dacă rămâne Oana Mizil, merg cu ea mai departe, dacă vine altcineva, voi merge cu respectivul mai departe", a mai spus liberalul.

Filipescu a subliniat că, în cadrul USL Călăraşi, nu există niciun fel de probleme. "Nu doar Oana Mizil reprezintă USL, toţi ceilalţi suntem în înţelegere foarte bună", a precizat liderul PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel