Coaliția pentru Familie se războiește cu Dan Barna și USR Liberal

Coaliția pentru Familie dă o palmă grea lui Dan Barna și USR Liberal.

Comitetul de inițiativa pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constituția României reclamă ca fiind profund calomnioase, denigratoare și incitatoare la ura afirmațiile făcute de către USR Liberal și Dan Bârna în videoclipul referitor la referendumul privind modificarea art. 48 alin. 1 din Constituția României, prin proferarea explicită a unor etichete defăimătoare aplicate acestui demers.

Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă Cetățenească, a transmis: "Inițiativa noastră cetățenească a fost avizată de către Curtea Constituțională, fiind un demers perfect admisibil într-un spațiu democratic — în fapt, chiar cel mai democratic demers posibil, fiind vorba despre inițiativa declanșării unui referendum. În acest context, considerăm calomnioasă, vexatorie, denigratoare și defăimătoare eticheta aplicată de Dan Bârna și USR Liberal în videoclipul respectiv de demers promovat de asociații religioase, promotori ai legionarismului și putinismului, cu o agendă obscură care urmărește confiscarea libertății, urmărind promovarea intoleranței în legislație, educație, sănătate, familie și impunerea controlului statului asupra vieții private, Referendumul întorcând România în trecut.

[citeste si]

În lipsa oricărei minime dovezi în sensul acestor afirmații, Comitetul de inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constituția României considera aceste afirmații drept calomnioase, de o gravitate extremă care incita la ura, discriminare și antrenează consecințe juridice, fiind un veritabil și profund reprobabil caz de discurs incitator la ura. În aceste condiții, afirmațiile făcute în videoclipul respectiv sunt nu doar false, neavând nicio susținere în realitate, ci și profund denigratorii și defăimătoare, pentru care se va solicita antrenarea tuturor consecințelor juridice pe care ele le implică".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel