Coadă la ÎCCJ. Ce politicieni stau la rând

Mai mulți politicieni fac, marți, coadă la ÎCCJ. 

Ludovic Orban este la primul termen al procesului care l-a eliminat din campania electorală pentru București. Acuzat că ar fi cerut ilegal bani pentru campania electorală, Ludovic Orban ar urma să ajungă la ÎCCJ la ora 11:00, potrivit Digi 24. Lui îi urmează Călin Popescu Tăriceanu, al doilea om în stat. Președintele Senatului este acuzat de mărturie mincinoasă cu privire la retrocedările în care erau implicaţi Paul al României şi Remus Truică. În acelați timp ajunge la Înalta Curte și Bogdan Olteanu. Fostul viceguvernator BNR află dacă i se va prelungi arestul la domicilu cu 30 de zile. Este acuzat de trafic de influență. 

Și Gabriel Oprea ar urma să ajungă la ÎCCJ, în dosarul maşinii de lux cumpărate din fondurile operative ale DIPI.

Ceva mai târziu, la ÎCCJ ajunge Liviu Dragnea. La ora 19:00, președintele PSD și fosta sa soție ajung în fața instanței, într-un dosar al angajărilor fictive. Ședința e secretă. Se va discuta despre legalitatea probelor din dosar. Acest dosar e crucial pentru Dragnea. 

La ÎCCJ, începe și procesul fostului ministru al Energiei, Constantin Niță, acesta fiind acuzat că ar fi cerut un comision de 5% din valoarea unui contract încheiat de societatea comercială a acestuia cu primăria Braşov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel