CNADNR anulează licitaţia pentru Lotul 1 al Autostrăzii Comarnic - Braşov

Licitația pentru construcția primului lot al autostrăzii A3 Comarnic-Brașov a fost anulată de CNADNR, anunțul fiind postat pe site-ul institutiei. Potrivit CNADNR, pentru primul lot, în lungime de 4 km și situat în apropiere de Comarnic, "au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme".

Singura firmă care a depus oferte pentru acest lot este Spedition UMB şi a avut o valoare de 152 milioane lei. Valoarea estimată a contractului în anunţul de licitaţie era de 166,85 milioane lei fără TVA, iar oferta a fost depusă în luna octombrie.

CNADNR nu a anunţat oficicial că a descalificat firma Spedition UMB. Anunţul apare doar pe site-ul companiei, la secţiunea de achiziţii. Motivul pentru care licitaţia a fost anulată: au fost depuse numai oferte inacceptabile şi/sau neconforme, după cum a anunţat CNADNR.

[citeste si]

După ce a picat concesiunea cu consorţiul format din Strabag, Vinci şi Aktor pentru realizarea în regim de parteneriat public-privat a autostrăzii Comarnic-Braşov, autorităţile au scos din nou la licitaţie autostrada vara trecută, doar pentru capetele şoselei, nu şi pentru portşiunea care traversează efectiv munţii. Este vorba despre 4 km dinspre Comarnic spre Predeal si circa 6 km dinspre Râşnov spre Cristian (Braşov)

Dacă pentru primul lot a depus ofertă doar UMB Spedition, firma cunoscutului constructor român Dorinel Umbrărescu, pentru cel de-al doilea au depus oferte 10 firme şi consorţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel