EXCLUSIV  CNA, decizie REFERENDUM. Bolcaș: Exact pentru asta a fost condamnat Dragnea. Nimeni n-a realizat un lucru

Roxana Neagu / 02 oct 2018 / 12:38 Salveaza PDF Comentarii
Lucian Bolcaș
Lucian Bolcaș

Decizie inedită în CNA.

”CNA live: asa cum spuneam deja, presiunile externe (nu politice) au avut castig de cauza. In zilele referendumului se vor putea face indemnuri de a vota sau de a boicota, ceea ce mie mi se pare anormal. Dar deh...” este mesajul lui Radu Herjeu, membru CNA. 

Liviu Dragnea, președintele PSD, a afirmat că a fost condamnat în dosarul Referendumul pentru că a încurajat oamenii să iasă la vot. El sublinia că ”oricine încurajează o campanie electorală încurajează oamenii să iasă la vot”. 

În cazul acestui referendum pentru familie, sunt partide mici care au transmis, prin comunicate de presă oficiale, că încurajează oamenii să iasă la vot. 

Situație nu ar fi controversată dacă n-am vorbi despre o dublă măsură. 

Avocatul Lucian Bolcaș a declarat, pentru DCNews, că ”exact pentru asta a fost condamnat Liviu Dragnea, pentru că a ținut socoteala și a îndemnat oamenii să vină la vot”. 

”Mai mult ca oricând, se dovedește că este european și legal ceea ce impun interesele unor cercuri din UE. Au găsit calul de bătaie și le impun României. Să nu uităm discursul de ieri al lui Timmermans.” a mai spus avocatul Lucian Bolcaș. 

”Nimeni nu a realizat până acum un lucru, de ce se votează la acest referendum, de ce se impune această idee că instituția căsătoriei este în primul rând una creștină și apoi cea juridică. Pentru simplul fapt că-n imnul nostru se spune: 

Preoți, cu crucea-n frunte! căci oastea e creștină

Ăștia suntem noi, românii!” a mai spus avocatul Lucian Bolcaș. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25