CN PNL. Andrei Năstase: Votul pentru Iohannis este un vot pentru Basarabia

Andrei Năstase Vicepremierul Republicii Moldova
Andrei Năstase Vicepremierul Republicii Moldova

Vicepremierul Republicii Moldova, Andrei Năstase, a afirmat joi, la Bucureşti, că preşedintele Klaus Iohannis este garantul statului de drept în România, iar un vot acordat acestuia pentru un nou mandat de şef al statului reprezintă 'un vot pentru Basarabia'.

Prezent ca invitat la Consiliul Naţional al PNL, preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr şi-a exprimat ataşamentul profund faţă de valorile democraţiei şi ale statului de drept, 'pentru o Românie educată şi dreaptă în care să primeze meritocraţia' şi s-a pronunţat pentru combaterea corupţiei. 'Unul dintre oamenii care astăzi reprezintă cheia de boltă pentru salvarea democraţiei şi a statului de drept în România este preşedintele Klaus Iohannis. (...) Cred că garantul acestor obiective este chiar preşedintele României, Klaus Iohannis. Domnia sa, alături de PNL, a luptat pentru obiective şi proiecte, nu a luptat pentru o cauză personală. Votul pentru Iohannis este un vot pentru Basarabia', a declarat Andrei Năstase, la CN al PNL, care are loc la Romexpo.

El a punctat că 'noul val al democraţiei de la Chişinău reprezintă o imensă şansă pentru aprofundarea legăturilor frăţeşti' dintre România şi Republica Moldova. 'Îi aşteptăm pe investitorii români, pe experţii în administraţie, pe cât mai mulţi bucureşteni să viziteze Chişinău şi mănăstirile noastre. Vă asigur că angajamentul nostru faţă de democraţie, statul de drept şi valorile europene este unul de lungă durată, aşa cum este şi cel al lui Klaus Iohannis, cel pe care în calitatea mea de cetăţean român îl voi vota pe 10 noiembrie pentru un nou mandat în fruntea românilor', a adăugat Andrei Năstase. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel