Imaginea care a impresionat peste 1 miliard de oameni

CEREMONIA DE DESCHIDERE A CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL 2014 a dezvăluit o imagine inedită, care a impresionat peste 1 miliard de oameni din întreaga lume.

Sub privirile a peste un miliard de iubitori ai sportului din întreaga lume, Coca-Cola a dezvăluit, joi, la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA din Brazilia, „Steagul Tuturor” -  cel mai mare mozaic de fotografii creat vreodată, cu ajutorul a peste 200.000 de poze trimise de fani Coca-Cola din toată lumea, inclusiv din România.

Cu o suprafaţă de 3.015 metri pătraţi, steagul a acoperit terenul de joc la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2014, înainte de primul meci al competiţiei, dintre Brazilia şi Croaţia. În mod simbolic, Coca-Cola a reunit pe Arena de Sao Paolo sute de mii de fani din 207 ţări din întreaga lume, în care compania este prezentă.

Citește și: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Moment uluitor IN DRECT, la TV

Cel mai mare mozaic de fotografii din lume a fost realizat de către Robert Silvers, inventatorul tehnologiei Photomosaic, după un concept creativ semnat de artistul urban brazilian Speto, în colaborare cu artistul argentinian Tec. De-a lungul mai multor luni, Robert Silvers a folosit cele peste 200.000 de fotografii trimise de fanii Coca-Cola, pentru a recrea designul gândit de Speto şi Tec.

„Prin Steagul Tuturor am dorit să îi aducem pe fanii Coca-Cola din întreaga lume împreună. Inspiraţi de puterea sportului-rege de a uni şi de a şterge diferenţele dintre oameni, Steagul Tuturor a fost gândit să le ofere consumatorilor noştri din 207 ţări o experienţă comună şi să îi aducă mai aproape de cel mai spectaculos eveniment fotbalistic al anului ”, a declarat Petre Şandru, Market Operations Director Coca-Cola România şi Moldova.

Vezi și: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel