Clubul Rapid, preluat de Primăria Sectorului 1

rapid baraj
rapid baraj

Primăria Sectorului 1 a primit, miercuri, dreptul de a folosi brandul Rapid, sigla, culorile și denumirea clubului din Giuleşti, până la licitația organizată pentru cedarea brandului.

Mihai Florea, lichidatorul judiciar al FC Rapid, a dat detalii despre acest acord: "Azuga Waters și ANAF, principalii creditori ai FC Rapid, au fost de acord cu acest acord. Nu putem vorbi despre un împrumut lunar, ci de un acord pentru folosirea siglei, culorilor și denumirii până la licitație, care va avea loc în a doua jumătate a lunii septembrie".

Suma pentru care Primăria ar prelua lunar dreptul de a folosi sigla, denumirea și culorile este de 5.000 de euro pe lună.

"E o sumă cu care suntem de acord. În plus, ne bucură interesul. Vom vedea, până la licitație, care va fi suma de pornire, iar interesul ridicat nu poate decât să crească această bornă", susține Gabriela Florea, potrivit GSP.

De acum, oricine va câștiga licitația în afară de Primăria Sectorului 1 nu va avea dreptul să se înscrie în campionatul curent ca Rapid.

Licitația va avea loc după începerea campionatului. Dacă aceasta nu va fi câștigată de către Sectorul 1, eventulul câștigător va putea folosi brandul abia în sezonul următor.

[citeste si]



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel