Clubul Piranha dispare. În locul lui, va fi construit un bloc

Unul dintre cele mai originale și frumoase localuri din Capitală, Club Piranha, se va închide.

Clubul și terasa Piranha din Regie se vor închide pe 9 februarie, după ce proprietarul a vândut restaurantul, confirm wall-street.ro.

În locul clubului, deschis în anii '90, se va ridica o clădire de locuințe. Piranha este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate localuri din zona Regie, fiind o oază de verdeață în care puteai vedea păsări, animale și pești.

Piranha este descris pe site că fiind "cea mai mare și verde terasă din București, care are posibilitatea de a găzdui peste 800 de persoane. Cele peste 150 de mese sunt înconjurate de copaci de tot felul, iarbă și flori. Și, bineînțeles, că nu degeaba i se spune Piranha – în ochiul de apă sunt "cazați", printre nuferi, furiosii de apă dulce. Pe malul unde ne instalăm comod se uită lung la noi o gașcă pestriță, papagali, iguane, porumbei, câini Amstaff și pisici".

Conform sursei citate, patronul clubului nu a vrut să ofere amănunte despre tranzacție. În locul clubului, ar urma să apară un bloc al unui investitor cunoscut în Sectorul 6. Construcția ar începe chiar în acest an. 

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22