Clotilde Armand se victimizează: S-a dezlănțuit o campanie mediatică împotriva mea dirijată de mafia gunoaielor

Clotilde Armand acuză o "campanie mediatică" împotriva ei, "dirijată de mafia gunoaielor".

"Am lansat o platformă online pentru Sectorul 1 prin care cetățenii să ne semnaleze locurile cu deșeuri necontrolate la care n-am putut ajunge până acum: https://impreunafacems1luna.ro. Această hartă va fi monitorizată în permanență de echipajele care colectează gunoiul și Poliția Locală Sector 1. Vă promit că vom face curățenie în Sectorul 1 așa cum nu s-a mai făcut niciodată. Și în primărie și în afara primăriei.

Știu că s-a dezlănțuit o campanie mediatică împotriva mea dirijată de Mafia gunoaielor pentru că de o lună de zile s-au schimbat reguluile prin primărie. Nu mai curg banii publici cum vor anumite grupuri de interese, se respectă legea, se verifică contractele publice, se fac plângeri la Parchet pentru abuz în serviciu etc.

Am convocat astăzi o celulă de criză pentru problema deșeurilor și mâine avem ședință de îndată a Consiliului Local pentru această situație. Nu vom lăsa străzile pline cu gunoi, nu vom tolera nici un fel de șantaj, nu vom ceda în fața campaniei mizerabile făcută de Mafia gunoaielor. Eu voi sta aici și voi lupta cu ei. Până la capăt", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Nicușor Dan, parte din campania mediatică de care se plânge Clotilde Armand?

Mesajul lui Clotilde Armand vine la doar o săptămână de la declaraţia lui Nicușor Dan, care îi atrăgea atunci atenţia privind gestionarea situaţiei legate de problema gunoaielor din Sectorul 1. 

„În Sectorul 1 este un conflict între operatorul de salubritate și Primăria Sectorului 1 pe un contract care este în funcțiune. Cum a fost semnat acel contrat, asta e o chestiune care poate să fie discutată. Însă în acest moment, eu consider că un contract care este în vigoare trebuie executat, adică Primăria trebuie să plătească operatorului acel serviciu, astfel încât să se ridice și gunoaiele de pe străzi. Deci, este o responsabilitate pe care Primăria Sectorului 1 o are și eu sper să se achite de ea”, spunea Nicușor Dan, marți seara, la Digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel