EXCLUSIV  Clotilde Armand: USR are nevoie de...

USR
USR

Clotilde Armand, Consilier Local din partea USR la Primăria Sectorului 1 – București, a declarat luni, la Interviurile DC News, că USR are nevoie să fie mai mare.


Vorbind despre nevoile partidului pe care îl reprezintă, Clotilde Armand a afirmat luni, la Interviurile DC News, că USR are nevoie de platforme și de unitate.

„Avem nevoie de platforme în USR pentru a evita aceste dezbateri care au loc, care sunt sănătoase, dar ar fi bine să fie niște idei coagulate și niște platforme clare, ca dezbaterea să poată fi mai formalizată și să mergem mai departe. Și știți bine că s-a spus înante de alegeri că la un moment dat vor fi două platforme diferite, de dreapta și de stânga. (…) Eu cred că este bine să facem acest lucru pentru a merge mai departe. USR la ora actuală are nevoie să fie unit, are nevoie să fie mai mare și în momentul în care vom avea un procent al voturilor mai bun, atunci probabil că aceste platforme vor începe să fie de sine stătătoare. Acum nu este la ordinea zilei pentru că nu suntem destul de consolidați pentru a face acest lucru”, a spus Clotilde Armand la minutul 53:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel