Clotilde Armand și ”banii pentru spitale”. Marian Burcea, manager spital: Ne afectează mult! Cer scuze că folosesc vorbe mari, dar acesta e adevărul

Marian Burcea, manager spital: Cer scuze că folosesc vorbe mari, dar acesta e adevărul
Marian Burcea, manager spital: Cer scuze că folosesc vorbe mari, dar acesta e adevărul

Managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, Marian Burcea, a intervenit, joi seară, în scandalul legat de tăierea finanțării pentru patru spitale. 

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Marian Burcea, joi seară, la Antena 3, care este situația spitalului și cât de mult afectează „această tăiere”.

„Afectarea este destul de mare. Să începem cu o mică istorie. Primăria Sectorului 1 este proprietara clădirii, noi avem în administrație această clădire. După opinia multora, este unul dintre cele mai valoroase spitale de urgență de oftalmologie din țară. Este și meritul doamnei profesor Monica Pop. Avem oameni valoroși. Operăm de la copii de o lună, până la bătrâni de 90 de ani. Nu am ieșit cu laude, ne facem treaba. (...) Ne afectează foarte mult! Ne batem joc de medicii și de sănătatea poporului român. Îmi cer scuze că folosesc vorbe mari, dar acesta este adevărul. Nu le pasă!”, a spus Marian Burcea.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a scris, într-o postare pe Facebook: „Nu s-a tăiat nimic. În ședința de ieri s-au trecut 4 spitale din administrarea Sectorului 1 în administrarea Consiliului General al Municipiului București. Știți de ce? Pentru că există o decizie a Curții de Conturi care ne spune asta.”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel