Clotilde Armand, scandal finanțare spitale. Firea: Este deturnare de fonduri!

Gabriela Firea acuză Primăria Sectorului 1 de o posibilă deturnare de fonduri privind finanțarea celor patru spitale trecute de la primăria de sector la Consiliul General al Municipiului București.

Secretara Primăriei Sectorului 1 a afirmat că finanțarea pentru cele patru spitale trecute de la primăria de sector la Consiliul General al Municipiului București nu se va opri, după cum a afirmat Dan Podaru, consilier local PNL al Sectorului 1, la Antena 3.

"Este deturnare de fonduri"

"Este deturnare de fonduri, dacă Consiliul local a făcut ceea ce ştim deja, săptămâna trecută, şi anume a votat proiectul de hotărâre iniţiat de primarul Sectorului 1 prin care se transferă către spitale administrarea, derobându-se de această responsabilitate primită de la Guvern printr-un HG încă din 2002, scriind în expunerea de motive că vrea să se descarce de sarcina financiară. Este un nonsens şi un praf aruncat în ochii cetăţenilor că va continua finanţarea. Este ilegal! Este deturnare de fonduri. Ori nu ştiu doamna primar şi consilieri săi, ori ştiu şi au cu atât mai mult rea-credinţă.

În Bucureşti, este un pericol foarte mare în perioada următoare. Nu credeam că se va ajunge într-o astfel de situaţie. Orice nemulţumire ai ca primar, consilier simplu cetăţean față de o companie de salubritate aceasta trebuie rezolvată în justiţie pentru că salubritatea, ca şi alte servicii de utilitate publică reprezintă infrastructura critică pentru cetăţeni şi acest serviciu este protejat prin lege şi se caracterizează prin continuitate.

Nu ai voie să opreşti! Nu ai voie să opreşti transportul public în comun, termoficarea, decât dacă sunt avarii, salubritatea, apa, canalizarea. Orice litigiu sau nemulţumire se rezolvă în instanţă. Iar serviciul de delegare datează din 2008", a spus Gabriela Firea, în emisiunea "Sinteza Zilei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel