Clotilde Armand regretă contractul cu Bechtel. Ce spune Mirel Palada

Clotilde Armand, candidata USB la Primăria Sectorului 1 și director al Egis România din septembrie 2013, mărturiseşte că regretă contractul încheiat de statul român cu firma americană Bechtel. Precizarea vine în contexul în care presa a dezvăluit, în campania electorală, că firma franceză pe care aceasta o conduce a încasat peste un 200 de milioane de lei pentru supravegherea lucrărilor la Autostrada Transilvania. Sociologul Mirel Palada a comentat subiectul într-o postare pe pagina sa de socializare.

„Eu regret foarte mult acest contract cu Bechtel, noi ce am făcut este să verificăm că Bechtel face lucrări de calitate şi cantităţile sunt corecte. Regret acest contract, noi am apărat interesele românilor. După ce s-a reziliat contractul cu Bechtel erau multele de făcut. Erau 900 de contracte de chirii pentru organizarea şantierului. Era de făcut inventar pentru tot ce era acolo", a spus Clotilde Armand la emisiunea „În faţa ta" de la Digi 24.

Sociologul Mirel Palada a reacționat în urma regretelor exprimate de către candidata USB la Primăria Sectorului 1: "Clotilde regreta contractul cu Bechtel. A luat milioane de euro sa nu faca nimic (asa ii zice de fapt la supervizare). A facut fix ce ii infiereaza cu spume principiale pe coruptii de bastinasi ce merita sa fie colonizati, ca sint corupti si n-au principii sanatoase de viata. A mers pe burta, fara sa spuna. Iar acum, ca a fost data in fapt, regreta. Evident, sincer si intens.

Sa nu dai cu ei de pamint? Mama lor de ticalosi. ", a scris Mirel Palada, luni, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel