Clotilde Armand, poveste dramatică: A pierdut doi copii

Clotilde Armand își dezvăluie povestea cutremurătoare de viață în cartea ”Am ales România. Povestea mea”. Politiciana USR ascunde o dramă care ar schimba viața oricărei femei. 

Clotilde Armand este căsătorită cu matematicianul Sergiu Moroianu. Cei doi au o căsnicie frumoasă alături de cei patru copii ai lor. În cartea sa, ”Am ales România. Povestea mea”, Clotilde Armand dezvăluie pierderea a doi copii, Ondine și Clara. Ondine a murit la o săptămână după botez, din cauza sindromului morții subite a sugarului. ”Când a murit, am crezut că va fi sfârșitul perioadei fericite din viața noastră, sfârșitul tuturor ambițiilor pentru mine și pentru Sergiu. Adică mi se părea că lovitura sorții de așa de mare, că nu ne vom reveni niciodată.” scrie Clotilde, care subliniază că au fost puternici pentru ceilalți copii ai lor. 

În urmă cu cinci ani, a pierdut-o pe Clara. Avea zece ani. A fost lovită de un motociclist pe trecerea de pietoni. Amândoi au murit pe loc. ”După accident, mult timp am negat realitatea. Apoi, m-am gandit că avem o parte din familie pe pămant și o parte în ceruri, o parte care ne așteapta și pe noi. M-am gândit că ne vom ruga mult și prin rugăciune, prin împartășanie, prin mintea noastră vom fi mereu împreuna și va fi ca înainte. Vom vorbi cu ea așa, normal, în viata de zi cu zi. La început voiam să-i pun masa Clarei cu noi și îmi amintesc cât de mult am suferit și am plâns când Sergiu a refuzat categoric să-i pun pantofii sub bradul de Crăciun. În amintirea Clarei, dau fiecărui copil câte un lucru de-al ei, pentru că așa făcea ea: dădea cadouri tuturor", a povestit Clotilde Armand povestea tragică a familiei sale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel