EXCLUSIV  Clotilde Armand - Nicușor Dan, scenariu pentru finala de la prezidențiale 2024. „Nasol moment, mișto colivă” / video

Clotilde Armand - Nicușor Dan
Clotilde Armand - Nicușor Dan

Finală prezidențială Clotilde Armand - Nicușor Dan?

Greu de crezut acest meci, dar ar merita văzut.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că... i-ar plăcea să vadă o finală prezidențială între Clotilde Armand și Nicușor Dan.

„Știu că este sadic, dar mi-ar plăcea o finală prezidențială Clotilde Armand - Nicușor Dan. Cei doi primari care au făcut atâtea, iar acum se bat să conducă țara... Ce frumos ar fi!”, a zis jurnalistul Val Vâlcu la emisiunea „Deferiți mass-media” de la DC News și DC News TV.

Cozmin Gușă a replicat: „Val Vâlcu sperie lumea. Doar gândul ăsta sperie, vă dați seama ce ar fi...”.

Bogdan Chirieac a intervenit: „Ce imagine apocaliptică!”

„De ce nu să candideze?! Dacă tot ne batem joc...”, a mai zis Val Vâlcu.

„Bine, dacă este să se aleagă praful, să candideze Clotilde Armand și Nicușor Dan la prezidențiale”, a închis Bogdan Chirieac.

„După cum spunea Vadim: nasol moment, mișto colivă”, a conchis Val Vâlcu la emisiunea „Deferiți mass-media”.

Răspunsul îl găsiți la finalul emisiunii:

VEZI ȘI: Kovesi-Geoană, la prezidențiale. Primul sondaj care măsoară intenția de vot la alegerile din 2024

A apărut primul sondaj pentru alegerile prezidențiale din 2024. Agenția Sociopol, a lui Mirel Palada, dă cele mai mari șanse lui Mircea Geoană. 

Conform unui sondaj Sociopol, citat de presshub.ro, se poate preconiza o finală la prezidențiale între Laura Codruța Kovesi și Mircea Geoană. Sunt singurii lideri, practic din afara sferei politice naționale actuale, despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă, ca posibili candidați în 2024 pentru a ocupa locul lui Klaus Iohannis.

Laura Codruța Kovesi (30%) și Mircea Geoană (29%), care nu activează acum în mediul politic național, ocupă primele locuri la capitolul încredere, practic la egalitate, dacă ținem cont de marja de eroare a sondajului. Mai sunt însă doi ani până la alegerile prezidențiale, dar așa arată fotografia momentului. Preferințele românilor nu ar trebui să mire pe nimeni, din moment ce, probabil, oamenii s-au săturat de politicienii „clasici” și vor „altceva”. Procentele vizează „încrederea” românilor.

De altfel, au fost singurele nume despre care s-a tot vorbit că ar putea candida la prezidențiale 2024, până la acest moment. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, mai ales că mai sunt doi ani până la marele eveniment politic.

În ceea ce privește intenția de vot la alegerile prezidențiale, Geoană este favorit și în turul I și în finală.

Mircea Geoană ar ieși, potrivit Sociopol, pe primul loc în primul tur al alegerilor prezidențiale, indiferent dacă ar candida susținut de PSD sau în scenariul unui candidat comun PSD-PNL. Ciolacu, chiar dacă ar candida susținut de PSD și PNL, riscă să nu prindă turul al doilea, fiind la aproape la egalitate cu Kovesi și Simion (AUR), cei plasați de sondajul lui Mirel Palada pe locurile doi, respectiv trei.

Singurul pe care l-ar putea învinge Marcel Ciolacu în finală este George Simion, iar liderul AUR ar pierde, dacă ar ajunge în finală, cu oricare dintre ceilalți candidați importanți.

Sondajul a fost realizat în perioada 20 – 27 iunie 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel