Clotilde Armand - Maria Grapini, contre DURE: Prostia are ca mamă fudulia

Maria Grapini
Maria Grapini

Clotilde Armand a atacat-o pe Maria Grapini, după ce aceasta i-a adus reproșuri, în Parlamentul European, fostului președinte al Consiliului European, Donald Tusk. Reacția Mariei Grapini nu a întârziat să apară.

Maria Grapini a țipat în plenul Parlamentului European la Donald Tusk și la noul președinte al Parlamentului European, David Sassoli, căruia i-a spus ce trebuie să facă. După acest episod dna Grapini a trimis un comunicat de presă intitulat: Maria Grapini, șah mat la Donald Tusk! Să-i spună cineva dnei Grapini că prostia are ca mamă fudulia, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

 

Madam Clotilde Armand mă critică pe pagina ei de facebook pentru că am îndrăznit să-l înfrunt pe domnul Tusk. Mare ipocrizie! Ea nici măcar nu a stat în sala la dezbatere! Apoi ar fi trebuit să se gândească de ce pe șeful ei, domnul Cioloș, l-au cam fluierat când a vorbit și pe mine nu!!!! Este clar ce interese apară românca Clotilde! Urmăriți-o în următorii cinci ani și vă veți convinge!, a reacționat Maria Grapini pe profilul său de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel