Clotilde Armand îl face praf pe Iohannis. Întrebări devastatoare

Clotilde Armand, candidata USB la Primăria Sector 1, a lansat un atac virulent la adresa lui Klaus Iohannis.

"Domnule Preşedinte, românii v-au votat pentru a fi implicat în viaţa cetăţii, pentru a fi portavocea dorinţelor şi speranţelor lor de schimbare în bine a ţării. V-au ales pentru că sperau că veţi fi un susţinător neobosit al reformei statului şi al luptei împotriva corupţiei. Însă dumneavoastră alegeţi să vă retrageţi în turnul de fildeş de la Cotroceni, de unde o dată la 3 luni mai emiteţi astfel de opinii cu valoare pur academică.

Unde aţi fost domnule Preşedinte când PNL şi PSD au bătut palma pentru a organiza mascarada alegerilor locale într-un singur tur?

Unde aţi fost când s-a adoptat simulacrul de nouă lege a partidelor, ce obligă formaţiunile nou-înfiinţate să depună liste de candidaţi proprii aproape la fiecare rundă de alegeri pentru a nu fi radiate?

Unde eraţi când PNL şi PSD băteau palma pentru a-şi tranşa majoritatea primăriilor din ţară printr-un blat de proporţii naţionale?

România are nevoie de un preşedinte implicat, responsabil şi care să comunice neobosit cu oamenii. Un preşedinte care să fie avocatul cetăţenilor în faţa actualelor partide parlamentare clientelare şi mafiote.

Încă mai sper că acest Preşedinte puteţi fi dumneavoastră domnule Iohannis, însă mi-e teamă că deşi speranţa moare ultima, acum îşi trăieşte ultimele zile", a scris Clotilde Armand pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel