EXCLUSIV  Clotilde Armand îi răspunde Liei Olguța Vasilescu: Calomnie pură pe care nu o mai accept

Clotilde Armand răspunde la acuzațiile făcute de către primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. 

”Doamna Clotilde Armand a fost printre cei care au beneficiat în mod direct de nerealizarea autostrăzii Bechtel și a luat o sumă foarte mare de bani.” afirmat Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, la DCNews Live. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV Acuzații GRAVE la adresa lui Clotilde Armand. "Sumă foarte mare de bani în joc"

”Nu există nicio legătură între Bechtel și mine, nu cunosc această firmă, nu am întâlnit-o, nu am nicio legătură cu firma aceasta. Eu am venit în România în septembrie 2013, când am preluat firma Egis. Înainte lucram pentru o altă firmă, în Franța. Bechtel a plecat din România în mai 2013. Eu, personal, nu am nicio legătură cu firma Bechtel. E o calomnie care se spune despre mine pe care nu o mai accept. Acest contract Bechtel a fost negociat de guvernul Năstase, au beneficiat foarte mulți politicieni din sistemul actual de el. Să spună că eu, care nu am absolut nicio legătură, am beneficiat de acest contract este o calomnie. Voiam să vă spun o frază spusă de Socrate: ”Când dezbaterea este pierdută, calomnia devine instrumentul ratatului”. Legătura între mine și contractul Bechtel este o calomnie și este chiar scandalos la nivel exponențial când se știe cât de mult politicienii din sistemul împotriva căruia luptăm au furat din acest contract” a spus Clotilde Armand pentru dcnews.ro

”Calomnie pură”

Clotilde Armand a explicat cum s-a ajuns la suma vehiculată de 200 de milioane de lei: ”Egis supervizează lucrările de pe Autostrada Transilvania și verifică faptul că se construiește conform normelor în vigoare și partea de securitate. Într-adevăr, firma Egis, care a supervizat autostrăzi în lumea întreagă, verifică lucrările, ca ele să fie făcute calitativ bine. Sunt sute de ingineri și sunt plătiți. Este un contract între statul român și Egis pentru a proteja interesele statului român, dar asta nu are nicio legătură cu Bechtel.”

”Eu, personal, nu am nicio legătură cu Bechtel, nu i-am întâlnit, nu m-am întâlnit cu nimeni din Bechtel și e o calomnie pură să-mi asocieze numele cu Bechtel”, a mai precizat Clotilde Armand. Ea a precizat că ”la un moment dat, o să iau măsuri. Nu mi se pare corect să se continue această asociere. Se numește calomnie și am încredere că se va opri acest lucru”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel