Clotilde Armand, GAFĂ în direct. Intervenție-fulger. Daniel Tudorache: Am ÎNREGISTRAREA!

Clotilde Armand și Daniel Tudorache sunt față-n față în aceste momente. Într-o dezbatere explozivă, candidata USR, susținută și de PNL, a făcut o eroare de exprimare, taxată imediat. Erorile sunt mult mai mari, însă. 

Clotilde Armand l-a acuzat pe primarul Daniel Tudorache că a investit 260 de milioane de lei ”într-o companie al, al... primarului” și nu au decât o machetă a spitalului pe care doresc să-l construiască. 

Jurnalistul Silviu Mănăstire a intervenit: ”Nu cred că e compania primarului, este a Primăriei”. ”E a Consiliului Local, deci era și a dumneaei când era consilier”. 

”Credeam că aveți companie de construcții” a continuat, vizibil ironic, jurnalistul B1 TV. ”Nu, n-am așa ceva” a explicat Daniel Tudorache. Primarul a explicat că la stat nu se pot construi bani pentru lucruri care nu se fac, pentru că ”vine Curtea de Conturi și te ia imediat”. 

Spital cu votul unui consilier USR, dat apoi afară din partid

Daniel Tudorache a dezvăluit că realizarea acestui spital a trecut cu ”votul unui consilier USR dar afară din partid”. ”Există o companie care se ocupă de construcția acestui spital.” a explicat primarul, adăugând că această companie a făcut în 3 ani ce n-au făcut guvernele României în 30 de ani. Au făcut studii de prefezabilitate și de fezabilitate, în parteneriat cu Ministerul Sănătății. ”Am început licitația internațională în decembrie și ultimul termen e la sfârșitul acestei luni” a continuat primarul. Daniel Tudorache a explicat că problema cu terenul pe care urmează să fie construit spitalul e rezolvată. ”Investiția se va realiza pe toată suprafața” a subliniat el. 

”Ce nu am votat e că acest spital va fi construit de o societate care nu are nicio experiență în acest domeniu” acuză Clotilde Armand. ”Această firmă nu construiește, ci se ocupă de licitație” a corectat Daniel Tudorache. ”Asta m-a surprins, că și-n ședința de consiliu dvs. ați spus că această firmă nu se pricepe, că trebuie să vină o firmă franțuzească. Am înregistrarea din Consiliu” a acuzat Daniel Tudorache. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel