Clotilde Armand, foc și pară: Nicușor Dan a fost penalizat pentru...

Fostul candidat la Primăria sectorului 1, Clotilde Armand, reacționează dur după ce liderul USB, Nicuşor Dan, nu a fost votat în nicio comisie de specialitate ale Consiliului General.

"În aceeaşi zi în care consilierii majorităţii PSD-UNPR-ALDE îi alegeau drept viceprimari pe avocatul lui Gigi Becali, Aurelian Bădulescu, şi pe starul filmelor XXX, „Tudy" Ionescu, partidele clientelare s-au coalizat la votul din Consiliul General al Capitalei în aşa fel încât Nicuşor Dan nu a fost ales în nicio comisie de specialitate", a scris Clotilde Armand pe pagina sa de socializare.

În opinia acesteia, Nicuşor Dan a fost astfel penalizat pentru că a avut curajul să "denunţe sistemul corupt transpartinic din România şi din primăriile din Capitală".

"Nicuşor Dan, cel care a fost votat de 30% dintre bucureşteni la alegerile locale şi este probabil cel mai competent dintre membrii Consiliului General al Capitalei în chestiunile legate de administraţia publică, a fost penalizat pentru curajul de a denunţa sistemul corupt transpartinic din România şi din primăriile din Bucureşti.

Partidele clientelare PSD şi PNL şi sateliţii lor UNPR, ALDE şi PMP s-au speriat probabil că prezenţa lui Nicuşor Dan în comisiile de Patrimoniu sau Utilităţi ar fi deranjat afacerile foarte profitabile făcute de funcţionarii Primăriei Capitalei, sub oblăduirea consilierilor locali", a continuat Clotilde Armand.

Clotilde Armand: Votul din CGMB, ilegal

Fostul candidat la Primăria sectorului 1 anunță, totodată, că USB va contesta votul de ieri din prima ședință a noului CGMB.  

"De altfel, ceea ce s-a întâmplat la votul din Consiliul General este ilegal, pentru că USB nu a obţinut numărul de membri la care avea dreptul conform ponderii sale în Consiliu, şi este de asemenea ilegal ca un consilier local să nu fie reprezentat în nicio comisie. Tocmai de aceea vom contesta acest vot şi vom cere modificarea comisiilor de specialitate.

USB este conştientă că poziţiile noastre intransigente anticorupţie şi apelurile repetate pentru schimbarea clasei politice compromise ne-au atras antipatiile tuturor partidelor parlamentare. Însă astfel de atacuri nu fac decât să ne întărească dorinţa de schimbare şi convingerea că în final vom câştiga această luptă, pentru că ştim că de partea noastră se află dreptatea şi sute de mii de cetăţeni oneşti, care aşteaptă un nou fel de a face politică", a conchis Clotilde Armand.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel