Clotilde Armand, după exit-poll: Sunt DEZAMĂGITĂ

Candidata Uniunii Salvaţi Bucureştiul pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că în cazul în care va obţine o victorie în alegeri, aşa cum arată rezultatele exit-poll, se va simţi foarte onorată, dar în acelaşi timp dezamăgită de participarea scăzută la vot.

'Dacă am câştigat, voi fi onorată, foarte onorată. Dezamăgită că am câştigat cu o participare foarte mică la vot. Dar onorată. Iar dacă am câştigat, va trebui să muncim foarte mult. Vom începe cu Sectorul 1, apoi să facem acelaşi lucru, încet-încet, în toată ţara. Încet-încet, dar să ne grăbim, pentru că România e de salvat, să ştiţi. Sunt foarte ambiţioasă pentru România', a spus ea în cadrul unei declaraţii susţinute după închiderea secţiilor de votare.

Ea a precizat că în cazul în care va câştiga, priorităţile sale vor fi accesarea fondurilor europene, transparentizarea completă a administraţiei, demiterea tuturor persoanelor corupte.

'Va trebui să schimbăm complet starea de spirit acolo şi în acelaşi timp să primim foarte multe finanţări pentru multe proiecte pe care trebuie să le facem. Proiecte elementare, gen: apă şi canalizare, proiecte care vor viza calitatea vieţii oamenilor', a mai precizat reprezentanta USB. Pe de altă parte, s-a declarat dezamăgită de faptul că USB nu a fost foarte vizibilă în presă în timpul campaniei.

'Astăzi am fost în toate secţiile de vot, de la şapte dimineaţa până acum. Nu era lume acolo. Iar oamenii de acolo, când le spuneam că sunt de la USB, mă întrebau: 'Ce este USB?' Vi se pare normal după o campanie în care nu prea am ajuns la televiziune, oamenii să nici nu ştie de USB? Nu e vina mea, am fost pe stradă toată ziua, toată echipa a fost pe stradă, dar televiziunile - o parte din ele - sunt de vină', a spus ea.

Întrebată fiind cum îşi explică faptul că bucureştenii din Sectorul 1 au votat o franţuzoaică, ea a răspuns: 'Eu sunt româncă'. 'România are un potenţial extrem de mare, este o ţară care are multe, multe atuuri. E o ţară care trebuie să fie la acelaşi nivel ca vestul Europei, iar clasa politică o ţine în jos. Acum, eu fac parte din clasa politică, dar va trebui puţin să îmi schimb vocabularul chiar dacă mi-e greu (...) pentru că suntem o minoritate, precum aţi văzut', a adăugat ea.

Conform unui sondaj la ieşirea de la urne, la Sectorul 1, cele mai multe voturi le-a primit Clotilde Armand (USB) - 31,4%, urmată Daniel Tudorache (PSD+UNPR) - 30,5% şi Alexandru Nazare (PNL) - 19,7%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel