Clotilde Armand, cu poliția locală în campanie. Dan Podaru: Ținta, persoanele în vârstă. Un cinism inimaginabil!

Dan Podaru, candidat la Primăria Sectorului 1, a reacționat față de imaginile apărute în spațiul public care o arată pe Clotilde Armand, actualul primar de la Sectorul 1, făcându-și campanie folosind spijinul poliției locale.

"Primărița în funcție a Sectorului 1, Clotilde Armand, este scăpată total de sub control și disprețul său pentru lege și drepturile cetățenilor ia amploare. Informațiile recente apărute în spațiul public care o arată pe primăriță folosind poliția locală pentru a pătrunde în incinta blocurilor, pentru a își face campanie, arată nu doar disperarea ce a cuprins-o că își va pierde fotoliul, ci și disprețul total față de lege și intimitatea locuitorilor acestui sector. 

Este absolut inadmisibil și revoltător ca un funcționar public, darămite un primar care a bătut monedă pe moralitate, integritate și profesionalism, să se folosească de forța de poliție locală pentru a pătrunde în scările de bloc ale cetățenilor, ignorând proprietatea privată și drepturile fundamentale ale oamenilor. Fapta sa este cu atât mai gravă și ar trebui cercetată măcar în ceasul al 12-lea de autoritățile de control cu cât ținta acesteia sunt acum persoanele în vârstă, iar pretextul folosit – de promovare a "servicilor sociale ale primăriei" – este de un cinism inimaginabil și reprezită o încălcare a demnității umane și un abuz grosolan al puterii.

Prin acțiunea sa, Clotilde Armand își folosește funcția în mod fraudulos și creează un precedent periculos de natură să submineze grav încrederea și așa erodată în instituțiile publice locale. Implicarea consilierei acesteia în aceste practici abuzive ridică totodată semne de întrebare grave cu privire la integritatea și moralitatea administrației Sectorului 1. Astfel de practici trebuie să înceteze în societatea românească, dacă ne dorim să avem o viață mai bună și să fim respectați. 

Cer în mod imperativ ca autoritățile competente să investigheze imediat aceste comportamente abuzive și să ia măsurile legale adecvate împotriva celor responsabili. Este timpul ca primarul să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale, să respecte legea și să înceteze aceste practici care subminează democrația și statul de drept", a transmis Dan Podaru, într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel