Clotilde Armand: Contractul este ambalat în corupție. ȘPĂGI la PSD și PNL

Clotilde Armand a făcut o declarație explozivă la Antena 3, în emisiunea "La ordinea zilei".

Radu Tudor a întrebat-o: "Care este suma pe care firma dumneavoastră a încasat-o drept consultanță în contractul Bechtel?", iar Clotilde Armand a dat de înțeles că Bechtel a plătit șpagă înalților reprezentanți de la PSD și apoi de PNL.

"În primul rând, nu este firma mea. Este o firmă la care sunt angajată ca director general. Sunt o salariată. Nu am nicio acțiune în firma aceasta. Este o firmă care aparține statului francez. Sunt angajată din septembrie 2013. Bechtel a plecat din România în mai 2013. Atunci eram în Paris. Nu eram în această firmă. Firma la care acum lucrez a câștigat o licitație internațională pentru supervizarea Autostrăzii Transilvania. Acest contract nu mă interesează în mod particular. (...) Oamenii care erau atunci din PSD și PNL au primit anumite sume. Sunt convinsă că se va ancheta contractul acesta. Firma la care lucrez a făcut supervizare pe partea de calitate a lucrărilor, de respectare a normalor din România pentru construcția de autostrăzi", a zis Clotilde Armand la Antena 3 în emisiunea "La ordinea zilei".

"Acest contract a fost ambalat în corupție. Nu sunt eu DNA. Este foarte greu de acuzat. Eu nu sunt calificată", a mai zis Clotilde Armand.

[citeste si]

Clotilde Armand este director al Egis România din septembrie 2013. Prin contract cu CNADNR, firma franceză a supervizat lucrările executate de Bechtel. Pentru serviciile sale, Egis a încasat peste 213 milioane de lei. Contractul său s-a derulat şi 15 luni după rezilierea înţelegerii dintre statul român şi Bechtel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel