EXCLUSIV  Clotilde Armand: Cioloș ne-a făcut să ne gândim ce fel de partid vrem să fim

Clotilde Armand, Consilier Local din partea USR la Primăria Sectorului 1 – București, a lămurit la Interviurile DC News care sunt planurile USR pe termen mediu și lung și ce a reprezentat fostul premier Dacian Cioloș pentru USR.

Întrebată despre fostul premier Dacian Cioloș și despre lupta care a existat între USr și PNL pentru acesta, Clotilde Armand a declarat că, în pofida tuturor controverselor care au existat, domnul Cioloș este un om extrem de apreciat în USR, „dar nu este singurul”.

„Noi vrem să avem un partid cu mai mulți lideri. Exact asta se dorește: dintre un partid cu un singur lider să trecem la un partid cu mai mulți lideri. Până acum eram o echipă mică. Acum suntem o echipă mare, vrem să fim prezenți și în administrația locală, și în administrația la nivel de județe, și în administrația centrală, și în guvern, și în parlament, și peste tot. Și atunci ne trebuie mulți lideri. Domnul Cioloș a fost omul care a declanșat, fără voința lui, această discuție la noi: ce fel de partid vrem să fim? Un partid mic, care este fericit că este vocea cetățenilor, sau un partid mare care vrea ca în viitor să fie cel care va conduce țara aceasta? (...) Obiectivul meu personal este ca în 3 ani, când avem alegerile locale, să avem zece primari USR. Eu vreau să fiu unul dintre ei. Dar pentru a avea zece primari, nu ne trebuie zece lideri, fiecare în orașul lui? (...) Este o dezbatere în cadrul USR care se va clarifica la congresul care va avea loc în mai: ce fel de partid vrem să fim? Un partid care se construiește numai de jos în sus și care vrea numai oameni care au început cu strângere de semnături și flyere distribuite pe stradă sau suntem gata să deschidem partidul la toți oamenii care au coloana vertebrală verticală, așa cum ne dorim noi, și care au experiență? Eu am spus care este părerea mea. Eu sunt o persoană care a adus foarte mulți oameni în partid și niciodată nu am făcut vreo discriminare legat de ce-au făcut ei în trecut și nici măcar ce doctrină au. Am fost foarte deschisă pentru că am vrut ca toți cetățenii să poată să vină și m-am gândit că avem nevoie de toate energiile. Este un proiect uriaș proiectul pe care-l avem. Este o responsabilitate imensă. Avem generațiile viitoare din România - pentru ele face acest lucru.”, a spus Clotilde Armand la minutul 36:30. 

[citeste si]

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel