Clotilde Armand, AVERE uriașă. Ce SCRIE în declarația ei. Nu te așteptai la ASTA

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Ce avere are Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1. Și-a publicat declarația de avere. 

La 47 de ani, Clotilde Armand a pus câțiva bani deoparte și a făcut publică declarația sa de avere. Pe lângă viața de politician, este soție și mamă a patru copii, iar principala sa profesie este cea de inginer. Clotilde Armand s-a mutat în România în anul 1999, după ce s-a căsătorit cu un român și din anul 2015 a obținut cetățenie română. 

Înainte de a candida la alegerile locale, aceasta a făcut publică declaraţia sa de avere și se pare că deţine mai multe proprietăţi, dar şi sume semnificative de bani în mai multe conturi.

Iată ce este notat în declarația ei de avere. Sume colosale

Clotilde Armand şi soţul ei au împreună 12 terenuri în România, două case de locuit (242 de metri pătraţi şi 300 de metri pătraţi) şi două apartamente în Bucureşti, precum şi două autoturisme.

Tot în declaraţia sa de avere, noul primar al Sectorului 1 a dezvăluit că are în conturi curente 140.000 de lei şi aproape 250.000 de euro. Mai mult, depozitele bancare ale acesteia sunt în valoare de peste 180.000 de euro şi are aproape 100.000 de euro în fonduri de pensii private.

Mai mult, aceasta deţine titluri de stat în custodia BCR de 75.000 de euro și, fiind europarlamentar, a primit 68.000 de euro anul trecut, însă a încasat ca PFA şi peste aproximativ 430.000 de lei, adică în jur de 90.000 de euro, citează adevărul.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel