EXCLUSIV  Clotilde Armand, ATACATĂ dur. "Este INADMISIBIL. Sfidează inteligența publicului român"

[] []

29 apr 2017 / 11:09
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

L-am întrebat pe Rareș Bogdan dacă este de părere că USR ar putea fi salvat de Clotilde Armand, prin venirea ei, eventual, în fruntea partidului. 

Jurnalistul a spus că înainte de toate, Clotilde Armand "ar trebuie să se salveze pe ea însăși" în contextul scandalului despre Autostrada Transilvania.

"Dânsa trebuie să se salveze pe ea însăși și să explice contractele pe care le-a luat. Este inadmisibil pentru un lider care se bucură de încrederea unor oameni cu spirit critic, cum sunt cei care au ieșit în stradă, cum sunt cei foarte prezenți în mediul online, cum sunt și eu... să facă acest lucru. Adică este inadmisibil să treacă patru luni din momentul în care a apărut această chestiune și tu să refuzi, în continuare, să dai explicații plauzibile la modul la care ai luat sau nu ai luat, cât ai luat și nu ai luat de pe consultanța autostrăzii Transilvania. Doamna Clotilde Armand a dovedit că, în realitate, sfidează inteligența publicului român și publicului cel mai inteligent din țara noastră", a zis Rareș Bogdan la interviurile DC News.

[citeste si]


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25