EXCLUSIV  Clotilde Armand, ATAC la Firea: Doamna primar, graba strică treaba

Clotilde Armand o atacă dur pe Gabriela Firea după ce edilul Capitalei a anunțat că implementarea proiectului benzii unice va fi reluată după începerea vacanței școlare, cand traficul este mai redus.

”Doamna primar, graba strică treaba” o atenționează Clotilde Armand pe Gabriela Firea.

Aceasta consideră că edilul Capitalei a fost obligată să facă acest experiment.

”Probabil că a fost nevoită să facă acest experiment de ochii lumii: vine un comisar European la Bucureşti sau ceva de genul acesta... nu există soluţii miracol pt a rezolva problema de trafic, adică soluţii care nu necesită timp şi gândire.”, a spus aceasta pentru DCNews.

Este necesar ca soluțiile să fie gândite, crede politicianca USR.

”Numai lipsa de experienţă ca să nu spun mai mult duce la acest gen de soluţii negândite, netestate (un model de trafic ar arată exact impactul înainte să se producă).”, a declarat Clotilde Armand pentru DCNews.

Sugestii pentru Firea

Politicianca USR îi sugerează primarului general al municipiului București câteva idei care ar trebui studiate.

”Oricine vede că s-a pus căruţă înaintea cailor. Câteva idei care trebuie studiate: 

Aş spune că trebuie mai întâi să asigure suplimentarea mijloacelor de transport în comun pe acest tronson. Trebuie să creăm parcări în jurul staţiilor de autobuz în amonte de Băneasa. 

În nordul capitalei nu există decât staţia de metrou Aviatorilor unde s-ar putea face redistribuirea călătorilor. Până acolo nu există pe DN1 decât autobuzele 780 şi 783 care circulă cam la 20 minute. La orele de vârf şi aşa sunt arhipline. Celelalte autobuze pornesc doar de la Băneasa şi ele sunt arhipline. 

La orele de vârf ar trebui autobuze la 5 minute şi o campanie de informare a călătorilor din sectorul Ilfov.”, ne-a mai spus aceasta.

Armand amintește faptul că USR a depus un amendament prin care să se inițieze din timp informări/dezbateri pentru măsurile din Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, însă coaliția PSD-ALDE a respins acest amendament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel