Cliseru - Carmen Dan, audiere blocată. Cioloș: Multe lucruri de ascuns

Dacian Cioloș
Dacian Cioloș

Carmen Dan și Speranța Cliseru nu au mai ajuns să fie audiate la Comisia de apărare ordine publică și siguranță națională în legătură cu intervenția jandarmilor la protestul din 10 august. Dacian Cioloș este de părere că această blocare demonstrează faptul că sunt lucruri de ascuns.

Faptul că parlamentarii PSD au blocat azi audierea ministrului de Interne, prefectului Capitalei și șefilor Jandarmeriei arată că au multe lucruri de ascuns în dosarul violențelor din 10 august și că tratează Parlamentul României ca pe propria unealtă.

Îi avertizez pe toți cei care vor să creadă că pot ascunde adevărul acestui moment rușinos că nu vor reuși. Românii au învățat să vadă și să simtă minciuna și manipularea.
Toți cei responsabili trebuie să plătească penal pentru intervenția de la mitingul diasporei iar acest partid condus de Liviu Dragnea trebuie să plătească politic.

Am încredere că justiția va ajunge la vinovați oricâte eforturi fac cei care se simt cu musca pe căciulă acum pentru a ascunde sub preș responsabilitățile pentru agresiunea din 10 august., a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Comisia de apărare, scandal. Carmen Dan și Speranța Cliseru urmau să fie audiate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel