Clipul care distruge cariera lui Tamaș. El și Florin Costea au făcut scandal într-un club. Ce decizie a luat CFR Cluj

tamas7
tamas7

Gabi Tamaș și Florin Costea au făcut scandal într-un club din Cluj, vestea ajungând repede la șefii echipei CFR Cluj.

Gazeta de Cluj a intrat în posesia unor imagini dintr-un club de manele, de duminică seara, în care Tamaş şi Florin Costea au făcut scandal. Martorii susţin că atacantul şi-a arătat chiloţii chelneriţelor, iar Tamaş a dat cu picioarele în mese. Amândoi au sfârşit prin a fi scoşi de către bodyguarzi din local. Vestea că Tamaş şi Costea au făcut-o lată duminică seara a ajuns rapid la urechile şefilor de la CFR, iar reacţia nu a întârziat să apară.

După ce a vizionat imaginile, conducerea CFR Cluj a decis să-l dea afară pe Gabriel Tamaș. Fundașul s-a transferat în urmă cu o săptămână la Cluj și nu a apucat să joace vreun meci.

"Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Gabriel Tamaş au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amabilă a relaţiilor contractuale", se precizează pe site-ul oficial al "feroviarilor.

În luna iunie, Gabi Tamaș a fost protagonistul unei alte întâmplări neplăcute. Fotbalistul a făcut un scandal monstru în fața blocului în care locuiește. A spart ușa de la intrare și a adormit în scară. Apoi a ajuns în cătușe la poliție pentru că nu a vrut să se legitimeze și a început să înjure pe toți din jurul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel