Clipe de groază. Maria Grapini se teme pentru viața ei

Bruxelles a fost, în ultimele zile, ca sub o stare de asediu. Autorităţile belgiene au ridicat la maximum, de sâmbătă, alerta teroristă din cauza ameninţării "serioase şi iminente".

În acest context, Maria Grapini a spus că se teme pentru viața ei.

"Din punctul meu de vedere, este situaţia cea mai critică a Europei. Evident că mă tem atât pentru mine, cât şi pentru ceilalţi colegi din cabinetul meu. Orice om conştient de ceea ce se întâmplă are această teamă. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să le trimit mesaj asistentelor care se află în Bruxelles ca să nu iasă din casă. Din nefericire, există această nesiguranţă, inclusiv a circulaţiei. Au fost probleme inclusiv cu trenul între Strasbourg şi Bruxelles, acestea fiind oraşele care leagă, de fapt, instituţiile europene. Asistenţii şi funcţionarii de la Parlamentul European merg la Strasbourg, în săptămâna în care avem plen, cu trenurile de legătură. Există o teamă acum să se mai circule.

În Bruxelles s-a declarat această stare de alertă şi vedem ce se întâmplă pe străzi, parcă suntem în război.", a declarat, pentru „ring" Maria Grapini.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel