Clip electoral cu Alina Gorghiu. De ce a ales firma care i-a făcut campanie lui Băsescu

Alina Gorghiu a explicat la DC News LIVE relația cu firma de publicitate care i-a făcut campanie lui Traian Băsescu, în 2009. Președinta PNL a adus lămuriri și despre clipurile în care a apărut și care au stârnit controverse pe Facebook.

”Firmele nu sunt ale partidelor politice. Firmele sunt de consultanță. Și în campania domnului Iohannis am colaborat cu aceeași firmă și am avut succes.

La sfârșit, oamenii nu își schimbă opinii în funcție de un clip sau altul. Oamenii se uită în campania electorală să vadă dacă vibrează la mesajul pe care îl primesc. Dacă te văd un om care încearcă să își schimbe direcția în care partidul lui merge. Pe stradă oamenii îmi spuneau, după povestea cu USL-ul să revenim la principiul de dreapta și să reîmbrățișăm valorile de dreapta și mesajele de dreapta”, a spus Alina Gorghiu.

Ea a punctat că în cele din urmă, un clip nu poate aduce valuri de votanți și a trimis săgeți spre liderul PSD, Liviu Dragnea.

”Nu cred că reușita sau greșeala într-un clip poate determina valuri de votanți spre un partid sau altul. Cred că este un cumul de factori. Contează materialele din campanie, contează mesajul, contează oamenii, contează propunerea de premier și contează autenticitatea mesajului. Dacă domnul Dragnea va sta și va desena toată campania pe tablă, deși din spate îi vin valuri de autostradă cu minus, îi vine eșec după eșec, din guvernarea pe care a avut-o, atunci poate să deseneze și cu pixul roz”, a conchis Alina Gorghiu la DC News LIVE.

[citeste si]

Declarația se regăsește la minutul 45:24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel