Claudiu Năsui, USR-PLUS: Președinția Camerei Deputaților nu poate reveni PNL

Claudiu Nasui  Foto: Facebook
Claudiu Nasui Foto: Facebook

Claudiu Năsui, copreședintele USR-PLUS, a declarat la RFI că la consultările de la Palatul Cotroceni  se va merge cu desemnarea lui Dacian Cioloș în funcția de premier. 

”USR PLUS merge fix cu mandatul pe care l-a avut și în alegeri, anume cu opțiunea Dacian Cioloș, dar evident, nu am avut majoritatea voturilor, nu am avut 50% plus unu, așa că suntem deschiși pentru formarea unei coaliții, dar una în care să se regăsească evident și câteva dintre principalele noastre idei de reformă”, a declarat Claudiu Năsui.

Întrebat dacă negocierile pentru formarea Guvernului s-au blocat în privința șefiei Camerei Deputaților, Claudiu Năsui a declarat: ”E un lucru pe care nu vi-l pot nici confirma, nici infirma în momentul acesta. Ce vă pot spune este că poziția de președinte al Camerei Deputaților poate să stabilească agenda politică și nu este normal, nu poate să revină a doua poziție PNL-ului. Într-adevăr, PNL a avut un scor mai mare, dar nu atât de mult mai mare încât să justifice să ia toate funcțiile importante în statul român”, a mai spus Claudiu Năsui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel