Alătură-te comunității!
Claudiu Manda, precizări după audierea lui Tăriceanu: S-a plâns că...

Scutaru Cristina / 20 feb 2018 / 20:55 Salveaza PDF Comentarii

Claudiu Manda, șeful Comisiei pentru controlul SRI, a făcut, marți, o serie de precizări, după audierea lui Tăriceanu în Comisia SRI.

Călin Popescu Tăriceanu le-a cerut celor din Comisia SRI să adreseze o serie de întrebări către Serviciul Român de Informații pentru a afla dacă nu cumva s-a comis un abuz, prin interceptările din cazul său.

Claudiu Manda, a explicat că vor trimite întrebările lui Călin Popescu Tăriceanu către SRI.

[citeste si]

"Ne-a rugat să transmitem o serie de întrebări concrete și clare. Sunt mai degrabă întrebări tehnice. Întrebări prin care dorește să afle cine a pus în mișcare interceptările, în baza cărui mandat s-au început aceste interceptări, ce s-a întâmplat cu rezultatele interceptării, cine a beneficiat de aceste interceptări, care au fost beneficiarii secundari ai acestor interceptări.

Domnia lui susține că nu a avut nicio calitate în acest dosar și dacă se poate afla de ce a fost interceptat. Domnia sa a solicitat copia mandatului de ascultare, care este baza legală a mandatului de ascultare şi raportul intern prin care SRI a dat acest mandat", a explicat Claudiu Manda.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0
Inuka, primul urs polar născut la Tropice, eutanasiat

George Mihail Pârvan / 25 apr, 11:18


TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.13