Claudiu Manda, PARIU despre anticipate. Mesaj către Răzvan Dumitrescu: Înregistraţi această emisiune

Claudiu Manda
Claudiu Manda

Claudiu Manda a făcut o declaraţie despre eventualitatea organizării alegerilor anticipate, în emisiunea de la Antena 3 moderată de Răzvan Dumitrescu. 

"Din punctul meu de vedere nu vor fi alegeri anticipate. Pot să înţeleg şi să citesc declaraţiile preşedintelui (n.r. - despre organizarea de alegeri anticipate) doar în ideea în care poate să facă presiuni şi să mai transfere nişte parlamentari, să aibă o majoritate un pic mai largă sau, eventual, să ameninţe PSD-ul că dacă se fac anticipate PSD-ul nu o să mai aibă acelaşi scor şi să vedem cum se va comporta PSD.

Dar eu vă spun că nu vor fi. Eu nu văd parlamentarii PMP, de exemplu, nu văd parlamentarii ALDE să voteze de două ori căderea Guvernului, să facă această procedură pentru a se ajunge la anticipate. Eu sunt sigur că nu vor fi. Vă rog să înregistraţi emisiunea aceasta şi să discutăm la anul în decembrie. Lucrurile sunt mult prea complicate ca să putem crede că se vor face anticipate. Eu sunt sigur că nu", a declarat Claudiu Manda în direct la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel