Claudiu Keşeru, transfer la Al Gharafa. Prima reacţie a stelistului: Merg să fac vizita medicală

Clubul de fotbal Steaua București a a ajuns la un acord pentru transferul definitiv al atacantului Claudiu Keșeru la formația Al Gharafa, din prima liga a Qatarului, anunță campioana României pe site-ul său oficial.

Jucătorul care a înscris 28 de goluri pentru Steaua în 2014 se va deplasa la Doha pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna contractul cu Al Gharafa, precizează sursa amintită. Keșeru, venit la Steaua în ianuarie 2014, a marcat în tur 12 goluri în 17 partide jucate pentru roș-albaștri.

Atacantul în vârstă de 28 de ani a declarat că va pleca să facă vizita medicală la noua sa formaţie şi spune că nu s-a sfătuit cu nimeni înainte de a pleca de laSteaua.

"Merg să fac vizita medicală. Voi vorbi cu cei de acolo şi vom vedea ce va fi. Nu m-a sfătuit nimeni să mă duc în Qatar. M-a înştiinţat nea Vali (n.r. Argăseală)", a spus Claudiu Keşeru, pe aeroport, la plecarea în Qatar.

Keșeru, născut pe 2 decembrie 1986, a debutat în primul eșalon la doar 15 ani, în data de 23 august 2003, pentru FC Oradea, într-un meci cu Petrolul (0-0).

Claudiu Andrei Keșeru s-a transferat la o vârstă fragedă, în 2003, la echipa franceză FC Nantes, după care a mai jucat la Libourne, Tours, Angers și Bastia. Atacantul are trei selecții la echipa națională, pentru care a marcat trei goluri.

Citeşte şi: LPF aplică decizia ICCJ! Cum apare Steaua pe site-ul Ligii

Al Gharafa este antrenată de brazilianul Marcos Paqueta, Keșeru urmând să fie coleg cu jucători precum Lisandro Lopez (Argentina), Mark Bresciano (Australia) sau Christian Bolanos (Costa Rica).

În clasament, după 17 etape, Al Gharafa ocupă locul 7 din 14 echipe, cu 23 de puncte, fiind la mare distanță de liderul Al Sadd (40 puncte).

În Qatar Stars League joacă fostul internațional român Mirel Rădoi (Al Arabi — locul 8), iar Ladislau Boloni o antrenează pe Al Khor (locul 10).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel