Claudiu Catana, liderul tinerilor ALDE, va vota ieșirea de la guvernare și o alianță cu Pro România

Lideri ALDE
Lideri ALDE

Președintele tinerilor din ALDE, Claudiu Catana, a anunțat, luni, că va vota la ședința de la ora 16:00 a Delegației Permanente pentru ieșirea ALDE de la guvernare și alianța cu Pro România.

„Voi vota, astăzi, la ședinta Delegatiei Permanente pentru ieșirea ALDE din guvernarea Dăncilă și pentru noul proiect politic: Alianța cu Pro-România. Cred că, împreună cu partenerii noștri, vom construi cea mai bună ofertă de dezvoltare a României. O ofertă pe care am convingerea că, împreună, vom fi capabili să o onorăm.

Sunt convins, de asemenea, că toți colegii din conducerea ALDE înțeleg însemnătatea deciziei de astăzi și vor vota în consecință. Așa cum am mai spus, între a rămâne captivi într-o guvernare PSD fără cap, care și-a epuizat resursele de îndeplinire a programului de guvernare, și a genera un proiect și un suflu nou în politica românească, alegerea este simplă", a scris Claudiu Catana pe Facebook.

El a adăugat că PNL în frunte cu Klaus Iohannis și USR se simt amenințați de alianța anunțată între ALDE și Pro România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel