Claudia Țapardel, despre demisia lui Orban: Au luat o decizie iresponsabilă. Guvernul nu mai poate da ordonanțe de urgență

Claudia Țapardel susține că decizia lui Ludovic Orban de a-și da demisia este un gest iresponsabil, în contextul în care România se confruntă cu o epidemie, iar numărul cazurilor COVID este mare.

"Din punct de vedere strategic este foarte greșită această decizie. Șeful statului și fostul prim-ministru au luat o decizie destul de iresponsabilă atunci când acesta și-a dat demisia pentru că în momentul de față este adevărat, Guvernul României nu mai poate să dea ordonanțe de urgență și se poate legifera doar prin Parlament. În același timp avem un Parlament care și-a terminat mandatul și în data de 22 decembrie trebuie să avem o reînnoire a legislativului..

Din punct de vedere al responsabilității față de țară și cetățeni este o decizie greșită. Poate din punct de vedere a imaginii politice a PNL-ului, nu știu care au fost calculele. Putea domnul Orban să își dea demisia din funcția de președinte de partid pentru că a pierdut aceste alegeri, în funcția de lider al PNL-ului.", a declarat Claudia Țapardel în direct la RealitateaPlus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel