Claudia Țapardel, anunțul zilei din PE. Culise de la Bruxelles

Claudia Țapardel, europarlamentar PSD, face bilanțul activității sale în Parlamentul European. 

”Doresc să vă prezint o parte din activitatea mea în calitate de reprezentant al #României în Parlamentul European, unde, în cei aproape cinci ani de mandat, am organizat peste 35 de evenimente și conferințe care au adus împreună înalte oficialități europene, comisari europeni, lideri naționali și regionali, reprezentanți ai mediului privat, cât și ai asociațiilor europene din domeniile de transporturi și turism, pentru a dezbate cu privire la probleme concrete din aceste sectoare importante pentru economia #UE.” a scris Claudia Țapardel pe Facebook, europarlamentar PSD și candidat PSD pentru un nou mandat. 

Europarlamentarul PSD a continuat: 

”În calitate de Co-Preşedinte al „Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European şi a Patrimoniului Cultural", evenimentele pe care le-am organizat au avut ca obiectiv promovarea diversității turistice și culturale europene, susținerea patrimoniului cultural european, dar și promovarea intereselor României la nivel european.

Mă bucur foarte mult că în cadrul conferinței „Connecting Europe through Innovation" pe care am organizat-o în #București la Palatul Parlamentului, am reușit să aduc în vizită oficială în România pe Comisarul European pentru Piață Internă, Elzbieta Bienkowska. Evenimentul a avut ca obiectiv dezbaterea de noi strategii de promovare a turismului european în contextul dezvoltării noilor tehnologii în era digitală.

Recepție organizată alături de Tajani

De asemenea, cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului am avut plăcerea să organizez numeroase evenimente, printre care Recepţia la Nivel Înalt „Investing in a Sustainable and Competitive European Turism", pe care am organizat-o împreună cu Antonio Tajani, Președintele #PE. Scopul evenimentului a fost acela de a facilita dialogul între instituțiile europene, autoritățile locale și sectorul privat al industriei de turism, pentru ca împreună să identifice modalități de a optimiza instrumentele europene de finanțare și de a integra această industrie în spectrul larg de politici publice ale #UE.

Premieră în PE

Mai mult decât atât, anul acesta, am avut deosebita onoare şi bucurie de a aduce în premieră în Parlamentul European, Orchestra Simfonică Bucureşti, ambasadorul cultural al României, care a susținut un concert extraordinar, în cadrul evenimentului "Romania Unites Europe through Culture". Sunt mândră că am avut ocazia de a organiza acest eveniment și că Orchestra Simfonică București - Bucharest Symphony Orchestra a reprezentat cu onoare țara noastră și a demonstrat la nivel european frumusețea și bogăția culturală a României.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel