Claudia Țapardel: PSD are responsabilitate să țină departe guvernarea PDL

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Eurodeputata PSD Claudia Țapardel a declarat că PSD este singurul partid din România care poate aduce țării stabilitate și prosperitate, concretizată în noi locuri de muncă și creștere economică sustenabilă. 

Purtătoarea de cuvânt a TSD a afirmat: "Consiliul Național al PSD găsește partidul unit în jurul unor principii și obiective care se văd în Guvernarea Ponta: creștere economică, noi locuri de muncă, un stat cu adevărat social și puternic în Europa". 

Eurodeputata PSD s-a declarat dezamăgită de adversarii politici din România care continuă mintă și să dezinformeze cetățenii în speranța că vor obține o guvernare ilegitimă, populată cu exact aceiași oameni care au băgat România în austeritate.

Artizanii tăierii pensiilor, de indemnizații și de salarii, departe de o nouă guvernare

"PNL-ul de astăzi, de fapt noul PDL, vrea să populeze o guvernare cu artizanii tăierilor de pensii, de salarii și de indemnizații din 2010, cu cei care au adus sărăcia și blocajul economic. Mai nou, se opun politicilor fiscale care ar aduce reduceri de prețuri și de taxe. PSD are responsabilitatea să-i țină departe de guvernare pe acești oameni. Până în 2016, când românii vor spune clar, la vot, cât de eficientă a fost guvernarea noastră, continuăm să ne ținem de cuvânt prin politicile pe care le promovăm", a subliniat ClaudiaȚapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel