Claudia Țapardel: PNL, obsedat de alegeri parțiale. Există viață și în afara alegerilor

Eurodeputata PSD Claudia Țapardel critică atitudinea liberalilor. Politiciana susține că liberalii sunt "obsedați de organizarea de alegeri parțiale", în timp ce românii ies în strada pentru a protesta împotriva băncilor.

"Colegii din PNL sunt ocupați să inventeze noi scandaluri politice, fara nicio legatură cu preocuparile românilor. Acțiunea de a intenta proces Guvernului pentru organizarea de alegeri parțiale este prima grijă a PNL și ultima grijă a românilor. Recent, cei afectati de criza francului elvețian au ieșit din nou în stradă pentru a protesta împotriva băncilor. Guvernul caută soluții pentru rezolvarea acestei probleme care afectează zeci de mii de români și încearcă să blocheze scumpirea gazelor cerută de FMI. Ce face PNL în acest timp? Dă Guvernul în judecată pentru organizarea de alegeri parțiale!", transmite eurodeputata PSD Claudia Țapardel, purtător de cuvânt al TSD. 

"Dragi colegi liberali, exista viață și în afara alegerilor! Românii așteaptă să vadă că vă pasă de ei și de problemele lor!"

Europarlamentara adaugă că "În timp ce Guvernul se preocupă de problemele tinerilor, de lipsa locurilor de muncă sau a locuințelor, de combaterea sărăciei, și demarează noi programe în acest sens, liberalii par să trăiască într-o altă țară, în care toate problemele oamenilor s-au rezolvat și singura problemă e goana lor dupa funcții, colegii sau primării - nimic despre români și ceea ce îi preocupă. Se discută în aceste zile despre Planul de investiții lansat de Comisia Juncker, despre Masterplanul de Transport sau despre prioritățile României în relația cu FMI - totuși, alegerile râmân principala preocupare a PNL! Dragi colegi liberali, exista viață și în afara alegerilor! Românii așteaptă să vadă că vă pasă de ei și de problemele lor!", afirmă eurodeputata PSD Claudia Țapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel