Claudia Țapardel: Limbajul Andreei Paul, descalificant. PNL să o sancționeze

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Europarlamentara PSD Claudia Țapardel consideră limbajul deputatei PNL Andreea Paul a fi unul descalificant. Claudia Țapardel face un apel către PNL să o sancționeze pe Andreea Paul. 

"Orice partid parlamentar care se respectă ar trebui să sancţioneze limbajul folosit de Andreea Paul, deputat ales al PDL în Parlamentul României. Acest tip de limbaj este descalificant, atât pentru cea care l-a folosit, cât şi pentru partidul pe care îl reprezintă azi. Andreea Paul s-a obişnuit să iasă în evidenţă folosind un limbaj violent la toate tipurile de dispute politice la care participă. Apelativul 'golan' ar trebui să fie sub demnitatea oricărui parlamentar, care trebuie să-i reprezinte onorabil pe cetăţenii care l-au ales şi instituția din care face parte" a declarat europarlamentarul Claudia Ţapardel.

"Inadminisibil un astfel de limbaj"

Eurodeputata PSD a adăugat: "Fac un apel pe această cale să se sancţioneze un astfel de limbaj. Este inadmisibil ca un membru al Parlamentului, oricine ar fi acesta, să folosească apelativul 'golan" la adresa unui demnitar al statului român". 

"Insultele şi atacurile la persoană nu îşi au locul în spaţiul public. Să vorbeşti de civilizaţie politică în aceeaşi frază în care îl faci 'golan' pe prim-ministrul unui stat european este dovada clară a unei educaţii deficitare, atât la capitolul bune maniere, cât şi la alte capitole" este de părere eurodeputata PSD.

"România nu are nevoie de scandaluri inutile, insulte şi calomnii propagate în spaţiul public", a conchis Claudia Tapardel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel