Claudia Țapardel: Când Alina Gorghiu și Emil Boc vorbesc pe aceeași limbă, e clar!

Claudia Țapardel
Claudia Țapardel

Europarlamentara PSD, Claudia Țapardel, condamnă ipocrizia PNL pe tema Codului Fiscal.

"Când Alina Gorghiu şi Emil Boc vorbesc pe aceeaşi limbă, criticând Codul Fiscal, atunci e clar pentru toată lumea că acesta este foarte bun. Ce credibilitate poate să aibă copreşedinta PNL criticând un pachet de măsuri pe care partidul domniei sale l-a votat aproape în unanimitate? Aceeaşi cu cea a colegului său de partid, Emil Boc, cel care din poziţia de premier nu a făcut altceva decât să transforme România într-un laborator de teste pentru măsurile de austeritate de care până şi reprezentanţii FMI s-au delimitat ulterior", a subliniat Claudia Ţapardel.

"Ipocrizie politică"

Eurodeputat PSD subliniază: "Mă aștept la mai multă seriozitate şi consecvență din partea reprezentanților generației tinere de politicieni, cum este Alina Gorghiu, nu la declarații contradictorii şi ipocrizie politică. Este de-a dreptul dezamăgitor să văd că doamna Gorghiu se regăseşte, în cuget şi simţiri, pe aceeaşi baricadă pro-austeritate cu Emil Boc. Dacă nu ştiu, le transmit eu că noul Cod Fiscal ar creşte consumul din România şi ar reuşi, concomitent, să atragă investiţii străine noi în ţara noastră. Le este cumva teamă celor doi că ţara noastră o poate duce mai bine începând cu 2016? Măcar să fie oneşti şi să o declare public, să nu caute nod în papură unui proiect despre care toţi oamenii de business spun că este foarte bun.

"Firul roșu al politicii fiscale și economice"

Această regrupare din partea PNL nu face decât să arate românilor care este firul roşu al politicii lor fiscale şi economice: neseriozitatea. Într-o Europă care încearcă să îşi revină din reculul politicilor de austeritate, iată că în cazul României principalii susţinători ai tăierilor se regrupează şi vor să revină la guvernare. Oamenii aceştia nu recunosc că au greşit, nu pot admite că existau variante alternative. Ba din contră, atât Alina Gorghiu, cât şi Emil Boc ne spun, nonşalant, că dacă vor reveni la guvernare nu vor reduce TVA la 19%". 

Claudia Țapardel subliniază că încurajează orice formă de dialog între Opoziție și Putere, atât timp cât pleacă de pe poziții de echilibru și bună credință.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel